ANNA CARIN KARLSSON # 25

ac

Vill du följa en stjärna?

SM-guld och att tävla internationellt i ett världsmästerskap. Det är Anna Carin Karlssons mål för att bli en riktigt stjärna. Med en balans mellan ödmjukhet och total oräddhet är hon en riktig fighter som kommer att göra allt vad hon kan för att nå ända dit. Vill du också vara en del av AC star teams stjärnglans?

Till min hjälp har jag en Polaris IQ 600 R

Målsättning

Förra säsongen var min fjärde säsong och jag slutade på en 2a plats i SM.  Till i år är jag ett års erfarenhet rikare och jag vet vad det handlar om och jag har en tydlig målsättning inför framtiden. Min målsättning denna säsong är att vara en av tre på pallen vid utdelningen av SM–medaljerna . Jag tävlar i år på en Polaris och i ACsatrTeam/E-son Maskin

Anna Carin Karlsson 25

Anna Carin är en tuff slitvarg som inte ger upp. Hon har ett förflutet som längdskidåkerska vilket ger henne bra grundstyrka och goda fysiska förutsättningar. Anna Carin är en ödmjuk människa som lär av de som vill lära ut och tränar bla. nära fd värlsdmästaren i skotercross Peter Ericsson . Anna Carin körde sin första skotertävling i Finska Rovaniemi där hon kraftfullt knep första platsen. Motorintresset har funnits sen unga år då hon som 16 åring tog folkracelicens och tävlade en del.

Mitt Team

Teamet är under uppbyggnad och dess motto är att ge mig som förare de absolut bästa förutsättningarna att lyckas. Ledord som miljömedvetet, målmedvetet, starkt och feminint har vart vägvisande i mitt val av team.
Team förare: Anna Carin Karlsson Piteå
Team chef: Tok Lasse Lundberg Sjulnäs,
Team mekaniker: Dan Johansson Ersnäs
Team informationsansvarig: AnnaCarin Karlsson

annacarin@acstarteam.se

*

Ett svar to “ANNA CARIN KARLSSON # 25”

  1. sldmnx.com » Blog Archive » Season start for the Swedish Hill and Snocross racing Says:

    […] Sundström och Pontus Nässlander will be competing for Arjeplogs snöskoterförening. Anna Carin Karlsson is also there with her AC Star TEAM from […]


Kommentarer är stängda.