AC star TEAM

ac

Vill du följa en stjärna?

Teamet

Att bli några av världens bästa skotercrossförare är AC Star teams vision. Teamet startades 2007 av huvudägaren Anna Carin Karlsson.
Vår ambition är att ständigt utvecklas och bli bättre. Vi satsar därför seriöst och långsiktigt och vill ha en rak kommunikation med våra förare och samarbetspartner där vi ser till vad som är det bästa för båda parter.

Teamets uppbyggnad fungerar som ett bra skyddsnät för förarna och genom mechanics, team manager, sales manager och team
consultants ges förarna de absolut bästa förutsättningarna för att bli en toppåkare och nå visionen.
För att som förare nå sitt mål fordras mycket kunskap och
träning, både mentalt och fysiskt. Med rätt bränsle både i kropp och i skoter når AC Star team sina mål. Teamet har därför valt att alltid köra med miljövänlig bränsle.

Snöskotercross

Skotercross körs i sex klasser, Junior, Fläkt 550, Sport 600, Dam standard 600, Pro stock 600 och Pro open 600. Snöskotersporten har ökat kraftigt de senaste åren. Numera är sporten en året-runt-sport, man tävlar med snöskoter i skotercross, enduro, backe, dragracing på is, snö, gräs och på asfalt!
Skotercross är en mycket krävande sport där träningen består till stor del av kondition och styrketräning samt teknikträning mil efter mil på skoter. Sporten är en häftig och fantastisk publiksport som aldrig ser ut att stanna i utveckling.

Tävlingar

AC Star team siktar på att delta i tävlingar i hela Nordkalotten, Ryssland, Italien, USA och Kanada. I Sverige har sporten upp till 10.000 besökare på tävlingarna. Internationellt upp till 50.000 besökare.